Mijn missie is jouw missie: een wereld waarin mens en dier gelukkig zijn en de natuur bloeit en groeit. Graag help ik je om véél meer online interactie en actie te krijgen. Zullen we samen een kop koffie drinken?

Wat mij blij maakt

Naast nieuwe media maken prachtige café lattes, zoals bij The Village, mij erg blij. Voor nieuwe muziek en een uitgebreid ontbijt kun je me altijd wakker maken! In mijn moestuin in Utrecht groeien allerlei lekkere planten, zoals tomaten en frambozen. Ik ben dol op humor: maak een grapje en ik maak er een terug.

Groot netwerk bij non-profits

Sinds 2007 werk ik fulltime in online marketing en communicatie voor non-profit organisaties. Ik ken de interne politiek en heb een groot netwerkzowel binnen de goede doelen-wereld als binnen de internet-wereld. Engels spreek en schrijf ik op het niveau van een native speaker.

Mijn opdrachtgevers kunnen ervan op aan dat ik mijn afspraken altijd nakom en werk oplever zoals van tevoren besproken. Uiteraard behandel ik alle informatie vertrouwelijk. Mijn spelling en schrijfvaardigheid zijn uitstekend. Voor spoed-klussen ben ik doorgaans direct beschikbaar. SkypeTwitter of e-mail me om te bespreken hoe ik je kan helpen. Mijn C.V. bevindt zich op LinkedIn.

Weblogs

Op mijn blog kun je volgen wat ik zoal tegen kom tijdens mijn dwalingen over het internet en tijdens de vele congressen en meetups die ik bezoek. Ik schrijf ook voor het nieuwe media weblog DutchCowgirls. Samen met vier andere meiden richtte ik het weblog Veggieproof op. Hier ontdek je restaurants waar je als vegetariër heerlijk kunt eten.