Facebook en Instagram advertising workshop

Lukt het je om Facebook en Insta posts te boosten, maar ziet Facebook Ads Manager er als een jungle uit? Of doet een extern bureau jullie Facebook advertising, maar heb je eigenlijk geen idee wat ze precies doen? Dan is deze Facebook advertising workshop iets voor jou.

Tijdens twee sessies van twee uur (voor één of twee personen) leg ik alle basics uit van adverteren op Facebook en Instagram, maar ook handige tips & tricks, zoals waar je een overzicht kunt vinden van alle handelingen en acties die collega’s (of externen) de afgelopen weken vanuit jullie advertentie-account gedaan hebben. Ook leer je hoe je eenvoudige mail-alerts kunt instellen met daarin een wekelijks kort overzicht van het resultaat van de lopende advertenties.

Aan het einde van deze cursus ben je helemaal in staat mee te kijken naar de effectiviteit van de advertenties én het eventuele webbureau aan wie je het adverteren hebt uitbesteed! Of je kunt kiezen voor een variant van de workshop, waarna je zélf eenvoudige advertenties leert opzetten.

Deelnemers van eerdere sessies waren erg enthousiast en gaven aan dat ze precies geleerd hadden wat ze wilden. Het zijn twee gezellige middagen, inclusief Tony Chocolonely chocola ;-).

Meld je aan via het contactformulier hieronder!